HTML

Pénzfa

A vásárlásaim után készpénzt kapok vissza, közben segítem a kis-közép magyar cégeket azzal, hogy náluk vásárolok terméket és szolgáltatást.

Friss topikok

  • Pénzfa: Köszönöm a hozzászólást. Sajnálom. Egyetértek, az SN aligha folytathatja működését. A tagok befiz... (2010.04.23. 17:39) Vége
  • Kalmár: @Pénzfa: Annyi baj legyen. Nálam szakmai ártalom, hogy legyen itthon pár tucat pálinka, majd csak ... (2010.03.28. 22:16) Rövid mérleg a ScienNet kapcsán
  • IGe: @Pénzfa: "A "ScienNet-csoda" Hazánk vezető vásárlói közössége. MLM típusú szervezetben toborozza ... (2010.01.21. 08:48) Hallgattassék meg a másik fél is
  • Kalmár: Sajnos mindenképpem így van. Ha bűnösek ha nem. Pár hónapja írtam neked, hogy azt várom ettől, hog... (2009.12.30. 09:15) Sciennet-Volksbank közös bankkártya!
  • Pénzfa: Szia Kalmár! Aki nem látja át teljesen az SC működését, az rövid távon csak a jogokat látja. Jog... (2009.11.04. 20:19) Ennyire gazdagok vagytok?

Linkblog

2010.03.28. 10:13 Pénzfa

Vége

Címkék: sciennet

 

Kedves Bloggerek!

Olvashatták soraim a ScienNetről, ahogy én láttam, amit én tartottam fontosnak benne. Számomra a törzsvásárlói rendszer arról szólt, hogy menjünk hazai kereskedőkhöz, akik kedvezménnyel hálálják meg a döntésünket, hogy őket választottuk és vásároljunk tudatosan. Ez a gondolat rajtam kívül még több százezer embernek megtetszett. Nagyon sokan használták a rendszert, úgy is mint vásárlók, és úgy is, mint termékpartnerek. 2009. November 27-én ez a folyamat megállt. A törzsvásárlók előreutalás számláján lévő pénzt lefoglalták, Leinemann Zsoltot előzetes fogvatartásba vették. Igyekeztem az eseményekről az információkat megosztani Önökkel legjobb tudásom és információim szerint.
Az első értetlenségen túl már négy hónap telt el.  Négy hónap után azt gondolom, nem lehet folytatni, és nincs értelme folytatni vagy újrakezdeni a ScienNet megszervezését. Azonban a gondolat, hogy járjunk hazai boltosokhoz, szolgáltatókhoz továbbra is fontos, hiszen akkor lehet virágzóvá tenni az országot, ha előnybe részesítjük a hazait. Ezzel a gondolattal búcsúzom el Önöktől.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://penzfa.blog.hu/api/trackback/id/tr321874308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.04.23. 15:14:18

Eltűnt a ScienNet-ügyfelek foglalója

A „felsőbb szinteken” osztották szét a százmilliókat
Csak lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el kedden a Budai Központi Kerületi Bíróság a Scien-Net-ügyben adócsalással gyanúsított Leinemann Zsolttal szemben. Az ügyész előzetes letartóztatásra tett indítványt. A ScienNet törzsvásárlói hálózat azonban aligha folytathatja működését. A tagok többmilliárdos befizetéseinek nyoma sincs a virtuális számlákon...

nol.hu/gazdasag/20100421-eltunt_a_sciennet-ugyfelek_foglaloja

Pénzfa 2010.04.23. 17:39:57

Köszönöm a hozzászólást. Sajnálom. Egyetértek, az SN aligha folytathatja működését.

A tagok befizetéseire nincs rálátásom, és nem is volt.
süti beállítások módosítása