HTML

Pénzfa

A vásárlásaim után készpénzt kapok vissza, közben segítem a kis-közép magyar cégeket azzal, hogy náluk vásárolok terméket és szolgáltatást.

Friss topikok

  • Pénzfa: Köszönöm a hozzászólást. Sajnálom. Egyetértek, az SN aligha folytathatja működését. A tagok befiz... (2010.04.23. 17:39) Vége
  • Kalmár: @Pénzfa: Annyi baj legyen. Nálam szakmai ártalom, hogy legyen itthon pár tucat pálinka, majd csak ... (2010.03.28. 22:16) Rövid mérleg a ScienNet kapcsán
  • IGe: @Pénzfa: "A "ScienNet-csoda" Hazánk vezető vásárlói közössége. MLM típusú szervezetben toborozza ... (2010.01.21. 08:48) Hallgattassék meg a másik fél is
  • Kalmár: Sajnos mindenképpem így van. Ha bűnösek ha nem. Pár hónapja írtam neked, hogy azt várom ettől, hog... (2009.12.30. 09:15) Sciennet-Volksbank közös bankkártya!
  • Pénzfa: Szia Kalmár! Aki nem látja át teljesen az SC működését, az rövid távon csak a jogokat látja. Jog... (2009.11.04. 20:19) Ennyire gazdagok vagytok?

Linkblog

2009.03.12. 08:14 Pénzfa

Gáz van, avagy öt percre az államcsődtől

Címkék: biztonság független valuta államcsőd

 

Kaptam egy levelet – vírusmarketingként- továbbították. Közreadom, mert sok megállapításával egyetértek.
 
Sziasztok Vagyonépítők, - kezdi Nagy Norbert, aki a  vagyonépítőklub.hu tulajdonosa.
 
Majd rögtön a lecsóba csap: „Itt egy kis infó mindenkinek, hogy addig is képben legyetek, hogy mi történik körülöttünk, amíg a túljelentkezés megelőzése és a tőzsdére fókuszálás miatt nem tartunk alapszintű klubokat. Ma két dolgot néztem meg, ami megdöbbentett: az egyik az akk.hu-n a költségvetési adósság, ami január végén közel 19 ezermilliárd volt, és januárban 870mrd-al nőtt, ami +4,8% egy hónap alatt!
A másik Drábik János fix.tv interjúja, annak is a 3. szelete:
https://www.youtube.com/watch?v=rE2QKf04PiE&NR=1 (Drábik János szerintem is figyelemre méltó figurája a magyar közéletnek.)
Ebből az derült ki számomra, hogy az egy éve még 15000mrd-os államadósság, ami mostanra majd 20000mrd-ra nőtt, plusz a gyárak, bankok külföldi tulajdona miatt összesen 45000mrd az a tőketartozás, aminek a kamatait illetve profitját jelenleg az országnak, azaz nekünk kifelé fizetnünk kell.
Vagyis ahhoz képest, hogy a novemberi alap előadásomon még 15000mrd-ról beszéltem, amit össze kellene hozni, hogy ezen változtatni lehessen, most úgy nézem, hogy a háromszorosát, 45000mrd-ot kell. Hurrá. (Azért vannak rá ötleteim..)
Plusz a héten Traderbambu is felhívta a figyelmet, hogy nagyon megnőtt egy magyar államcsőd esélye, valamint a Haszon magazin bevezetője is ugyanezt elemezte az Argentin példa alapján, hogy ha az állam csődbe megy, akkor nem fog az alkalmazottainak bért fizetni, ami miatt kb. egymillió dühös ember vonulhat az utcákra, a közelgő március 15. kapcsán pedig jött egy email, hogy vegyünk sok tartós élelmiszert.
De a HVG is sokat cikkezik a témáról, ahol nem is a tartalom, hanem a megnövekedett darabszám tűnt fel (pl. hvg.hu-n a keresőbe az "államcsőd" szót beírva). Kicsit minta túl vehemensen próbálnák azt a tüzet oltani, amiről állítják, hogy nem létezik.
Bár én bízom benne, hogy nem lesz ekkora a gond, vagy legalábbis csak pár hónap múlva kerül rá sor, de úgy látom, hogy annál is nagyobb gáz van, mint ahogy azt a decemberi válságelemző haladó előadáson kiemeltem (pedig az se volt semmi).
Ezért a megelőzés jegyében ezen a héten részemről beszerzek három hónapra való élelmet. Ezt a levelet pedig azért írtam, hogy ne mondhassátok, hogy nem szóltam.
Nagy Norbert”
 
Eddig a levél.
 
Ehhez én csak annyit tennék hozzá a magam outsider módján, hogy jól teszitek, ha a bevételetek (fizetésetek egy részét) átváltjátok valutába és elrakjátok biztos helyre. Otthon. :)
 
Másrészt, ha eddig nem tettétek volna meg, akkor most itt az utolsó utáni pillanat, amikor fogjatok olyan jövedelemszerző tevékenységbe, ami független a cégektől, ahol saját hálózatot tudtok kialakítani. Ezt azért javaslom, mert ehhez általában nem kell, vagy kevés saját tőke kell. A hatástöbbszörözés miatt fél év alatt már szép bevételt tudtok generálni általa.
 
Egyszerű matek az egész: 2x2=4x2=8x2=16 vagyis, ha két embernek továbbadod a lehetőséget, és megtanítod mit és hogyan csináljon, akkor ő is továbbadja 2 embernek, így már lesz egy 4 fős csapatod, majd rövidesen 8, és pillanatok alatt 16.
 
Jelenleg ennél gyorsabb építkezést nem ismerek. (Pénz nélkül vagy kicsi pénzzel kezdve!!!).
 
Neked mi a túlélési stratégiád???

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://penzfa.blog.hu/api/trackback/id/tr30997209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása